Lennukirike hoiab Rocki vastast Bologna Virtust ikka veel Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bologna Virtuse meeskond Kalevi spordihallis treeningul.
Bologna Virtuse meeskond Kalevi spordihallis treeningul. Foto: Raigo Pajula

Teisipäeva õhtul lisaaja viimasel sekundil Tartu Rocki alistanud Itaalia tippmeeskond Bologna Virtus viibib ikka veel Tallinnas, sest nende eilne lend jäeti lennukirikke tõttu ära.

Täna hommikul tegi meeskond Kalevi spordihallis trenni.

Bologna Virtuse spordidirektori Luigi Terrieri sõnul teatati neile enne väljalendu, et KLMile kuuluval õhusõidukil on tehniline rike.

Tippkorvpalluritest Bologna meeskond veetis öö Tallinna Lennujaama naabruses asuvas Ülemiste hotellis.

«Meie jaoks on reisi edasilükkumine suur probleem. Klubi mängugraafik on väga tihe ning kõik päevad arvel,» märkis Terrieri, kes organiseeris meeskonnale täna hommikuks Tallinnas harjutuskorra.

Treeningusaali leidmisel abistas itaallasi Kalev/Cramo klubi. «Nad helistasid juba varahommikul ja uurisid võimalust Tallinnas harjutada,» rääkis Kalev/Cramo projektijuht Gerly Kostla. «Kuna meie oma meeskond saabus eile väga hilja ja täna hommikul ei harjutanud, saime neile oma aega pakkuda.»

Trennis ei teinud meeskonna peatreener Matteo Boniciolli hoolealustele vähimatki allhindlust. Meeskond lihvis peensusteni liikumisi ning eksimuse korral sekkus juhendaja valjuhäälsete hüüetega.

Praeguseks pole täpselt teada, mis kell Bologna Tallinnast lahkub. Lennujaama infotelefonist öeldi Postimehele, et eile õhtul kell 17.55 väljuma pidanud Amsterdami lennuk lahkus Tallinnast kell 3 öösel. Korvpallurid magasid sel ajal hotellis õndsat und.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles