Nõmme Kalju korraldab otsustava mängu tarbeks suure festivali

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: SCANPIX

Pärast Eesti jalgpallikoondise mänge läheb tõeliseks heitluseks koduliigas, kus järjest ees tiitliheitluses kaks üliolulist mängu tabeliliidrite Nõmme Kalju ja FC Flora vahel.

Esimene vastasseis peetakse 10. septembril (laupäev) Kalju koduõuel Hiiu staadionil, mille korraldajad tõeliseks jalgpallifestivaliks püüdnud puhuda, kirjutab klubi koduleht.

Tegemist on suurejoonelise heategevusüritusega lastele ja kõigile huvilistele, mille tulu läheb Kalju noorsportlaste toetuseks. Oma panuse üritusele annavad mitmed Eesti ettevõtted ja erinevad avaliku elu tegelased, seal hulgas noor superstaar Getter Jaani, kelle kontsert jalgpallipäeva kroonib.

Jalgpallipäevale on osalema oodata üle 500 lapse nii Nõmme kui ka teiste linnaosade koolidest ning lasteaedadest, kes võistlevad omavahel Adidase auhindadele nii jalgpallis kui jalgpalli fännamises. Lisaks muid huvilistele põnevaid üritusi, nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Kogu üritus päädib kõige olulisemaga, kuid kell 14.00 ristavad väljakul mõõgad meistriliiga kuldmedali pretendendid Nõmme Kalju ja FC Flora vahel. Suurürituse tarbeks paigaldatakse Hiiu staadionile spetsiaalne 500-kohaline lisatribüün.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles