Margit Rüütel sai sponsorilt auto

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Rüütel
Margit Rüütel Foto: Peeter Langovits

Eesti tennisist Margit Rüütel pikendas täna lepingut oma senise toetaja Kia Autoga ning sai Kia Souli aastase kasutusõiguse.

Varasem leping Kia ja Rüütli vahel oli kestnud kaks aastat. Kia Auto juhataja Sven Litvinov ütles, et firma on pikka aega tugevalt seotud tennisega ning ka Eestis on seetõttu sobiv just seda ala sponsoreerida.

«Kia on Australian Openi peasponsor ning eks peab ka kohalikul tasemel kätt pulsil hoidma, ehkki viimasel ajal on Kia tõusnud etteotsa ka jalgpalli toetamisel,» sõnas Litvinov.

Kia Souli näol on tegemist umbes 24-25 000 eurot maksva automaatkäigukastiga sõidukiga, mis kasutab diiselkütust.

«See on rohkem trendiauto, mida pole laiades massides kasutusele võetud, kuid reklaamiautona väga sobiv,» lisas Litvinov.

Rüütel ütles, et jätkab mängimist rahvusvahelistel turniiridel ja Eesti esindamist Federation Cupil.

«Praegu parandan kehalist vormi, kuid oktoobris sõidan taas turneele. Jätkan kindlasti tennises, ehkki praegu ei oska öelda, mitu aastat veel,» sõnas pühapäeval 28-aastaseks saav Rüütel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles