Capello: juuste siirdamine on teinud Rooney rõõmsamaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneri Fabio Capello sõnul võib täna nendega EM-valikturniiri raames kohtuva Bulgaaria taktika panna Manchester Unitedi ründajat Wayne Rooneyt katma eraldi mängija, vastastele hoopis karuteene teha.

«Selline tegutsemisviis teeb Bulgaaria elu raskemaks, sest Rooneyt kattev mees peab palju jooksma,» selgitas Capello. «Juhul, kui mees-mehe kaitse puhul puudub Rooneyl silma peal hoidval mehel abiline, on vastased suures hädas. Kaitsjast mööda triblades on ta ju vaba!»

Kuigi Rooney on rahvusmeeskonna särgis löönud kahe viimase aasta jooksul vaid ühe värava, usub Capello hoolealusesse. Eelmisel nädalal sepistas Rooney Londoni Arsenali vastu mäletatavasti kübaratriki.

«Väravad on ründajale fantastiliseks ravimiks,» ütles Capello. «Mängijad teavad, et tippvormis Rooney on võimeline vastasmeeskondi võitma. Ta on rõõmus. See on ilmselt mingil määral seotud tema juuste siirdamisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles