Pajusalu: homme tuleb väga raske sõit!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu
Kaisa Pajusalu Foto: Fred Killing

Bledi MMil naiste ühepaadi homses B-finaalis olümpiapiletite eest võitlema hakkav Kaisa Pajusalu tõdes, et mõistis tänases poolfinaalis enne 1000 meetri märki, et targem on säästa jõudu homseks B-finaaliks.

 «Teised kolm olid meist ülejäänutest ikka peajagu üle. Üritasin sõita nii, et lihast väga tühjaks ei sõida, aga samas ei tahtnud ka päris lonkida,» rääkis poolfinaalis viiendaks jäänud Pajusalu.

 Homme peab ta B-finaalis kolme parima hulka tulema, et Londoni olümpiapilet teenida. «See saab väga raske sõit olema. Mul on selg vastu nurka surutud. Pean andma endast kõik välja. Loodan, et suudan end täiesti tühjaks sõita,» rääkis Pajusalu, kelle sõnul on ka B-finaal väga ühtlase tasemega. «Seal võivad kõik kuus kolme hulka tulla.»

 Täna üritab Pajusalu puhata ning end mõtteis homseks B-finaalis valmis seada. «Panen jalad seinale ja mõtlen positiivseid mõtteid,» avaldas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles