Julia Zuikova tuli kolmandat aastat järjest Eesti meistriks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Zuikova (vasakul) alistas finaalis Kristina Kuuse
Julia Zuikova (vasakul) alistas finaalis Kristina Kuuse Foto: Toomas Huik

Tallinnas Tehnikaülikooli Spordihoones peetud Eesti lahtistel meistrivõistlustel epeevehklemises võidutses naiste epees juba kolmandat aastat järjest Julia Zuikova (Põhjakotkas). Võistkondlik kuldmedal läks vehklemisklubile En Garde.

Poolfinaalidesse jõudsid lisaks Zuikovale veel Erika Kirpu (Tartu Kalev), Kristina Kuusk (En Garde) ja kaheksandikfinaalis üllatuslikult Eesti esinumbri Irina Embrichi alistanud Brit Priinits (En Garde).

Kuusk alistas oma poolfinaalis kindlalt 15:6 Kirpu ja Zuikova oli torgetega 15:10 parem Priinitsast. Finaalis pani Zuikova kohe matši alguses oma paremuse maksma ja võitis oma kolmanda järjestikuse meistritiitli tulemusega 15:9.

En Garde koosseisus Kuusk, Priinits, Katrina Lehis ja Nelli Paju alistas võistkonnavõistluse finaalis Tartu Kalevi (Kirpu, Julia Beljajeva, Ilona Poljatšenko ja Eveliin Sõsa) 43:37. Pronksmedalile tuli Põhjakotka esindus (Zuikova, Embrich ja Olga Aleksejeva).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles