Pettunud Pajusalu: tahtsin seda olümpiapiletit nii väga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

Sõudmise Bledi MMil naiste ühepaadil 12. koha saanud Kaisa Pajusalu tõdes vahetult pärast B-finaali, et andis endast sõidus kõik välja. Paraku olümpiapiletit see ei toonud. Pajusalul on võimalus olümpiapilet teenida järgmise hooaja OM-kvalifikatsioonivõistlusel, kus ta peab mahtuma kolme parima hulka.

«Ma tahtsin seda olümpiapiletit siit nii väga! Kvalifikatsioonivõistlusel on piletit veelgi raskem saada – seal tuleb kolme parima hulka tulla ja konkurents on väga kõva,» tõdes Pajusalu, kes kuni 1500 meetrini oli veel kolmandal kohal.

Seejärel sai jõud paraku otsa.  «500 meetrit enne lõppu sai kogu jõud ühtäkki otsa. Mitte kuskilt polnud midagi võtta. Jalad olid täiesti tühjad,» tõdes Pajusalu, kes sai MMil kokkuvõttes 12. koha.

Pajusalu sõidu järel sai selgeks ka see, et Eesti sõudekoondis teenis MMilt Londoni olümpiale ühe pileti - meeste paarisaerulisel kahepaadil.

Kes selles paadiklassis Londoni olümpial võistleb, pole veel teada. Suure tõenäosusega moodustatakse ka tugev paarisaeruline neljapaat, kellel olümpiapiletit veel pole. Et võita Eestile ka kvalifikatsioonivõistluselt OM-pilet, tuleb hooaja teisel MK-etapil kolme parima hulka mahtuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles