Bolt: vaatasin kella ja mõtlesin, et suudan seda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Kergejõustiku maailmameistrivõistlustel Daegus võitis viimase võistlusala 4 x 100 m teatejooksu maailmarekordi 37,04ga Jamaica nelik.

Jamaica ankrumees oli maailma kiireim mees, Daegus 200 m jooksus triumfeerinud Usain Bolt, veel kuulusid nelikusse Nesta Carter, Michael Frater ja Lõuna-Koreas 100 m jooksus kulla võitnud Yohan Blake.

«Nägin, et teised andsid endast kõik ja mõtlesin, et pean sama tegema,» selgitas Bolt pärast võistlust ajakirjanikele. «Minu eesmärk oli minna ja kiiresti joosta. Vaatasin teiste jooksu ajal kella ja mõtlesin, et suudan seda (rekordi püstitada – toim). Olen meie meeskonna üle uhke.»

Bolt avaldas ka, et teda kimbutas väike vigastus. «Olen endaga rahul, mulle meeldis ankrumees olla. Kuna mul on Achilleuse kõõlus valus ja ma ei saa hästi kurvis joosta, otsustasime, et Yohan Blake jookseb kurvi ja mina olen ankur,» lisas ta.

Eelmine maailmarekord 37,10 oli samuti Jamaica nimel ning selle jooksid nad Pekingi olümpial.

«Rääkisime sel nädalal maailmarekordist ja meie jaoks oli tähtsaim, et me teatevahetusel pulka maha ei pillaks,» selgitas Bolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles