Martin Pärtelpoeg võitles välja koha motoringraja EM-finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Pärtelpoeg (nr 39)
Martin Pärtelpoeg (nr 39) Foto: Erakogu

Nädalavahetusel sõideti Rootsis Karlskogas motoringraja Scandinavian Open-sarja viimased, seitsmes ja kaheksas etapp. Klassis Superstock 600 tegi kaasa ka kolm Eesti motomeest.

Martin Pärtelpoeg saavutas laupäeval 7. ja pühapäeval 5. koha ning tuli viiendaks ka sarja kokkuvõttes. Scandinavian Openi esinelik pääseb võistlema ka EM-finaalvõistlusele ja seetõttu jäi Pärtelpojal eesmärgist natuke – täpselt üks punkt – puudu. Kuid kuna sarja üldvõitja Alf Georg Joranger EM-finaalis ei osale, saab tema asemel seal võistelda viiendana lõpetanud Pärtelpoeg.

Eestlastest kihutasid Karlskogas veel Taavi Ross ja Kristjan Beljajev. Ross oli laupäeval 18. ja pühapäeval 20., Beljajev sai vastavalt 19. ja 21. koha.

Euroopa meistrivõistluste finaal peetakse Hispaanias Albacete ringrajal 8. ja 9. oktoobril. Enne seda on aga kalendris veel Eesti meistrivõistluste viimane, kaheksas etapp, mis sõidetakse tuleval laupäeval Audruringil ja on ühtlasi viimaseks võidusõiduks enne raja rekonstrueerimistööde algust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles