Monika Tuvi tahab kolmandat last, kui on Jaan Kirsipuule laenu tagasi maksnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi.
Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi. Foto: Sille Annuk

Tantsutreener Monika Tuvi käib vahel lasteriietepoodides roosasid kleidikesi imetlemas – tema unistus on saada kunagi ka tütre emaks. Enne aga tahab ta tagasi maksta laenu, mille ta oma elukaaslaselt, endiselt profiratturilt Jaan Kirsipuult tantsustuudio avamiseks võttis.

Jaan (42) tunneb Monika (33) ettevõtmise üle rõõmu, sest ta polnud teps mitte rahul, kui naine käis hilisõhtutel linnas tunde andmas, kirjutab Kroonika.

Monika, kelle päevad saavad olema äärmiselt tegusad, on kindel, et tema eelmisest suhtest sündinud poeg Mac (14) ja Jaan tulevad pere pesamuna Samueli (2) hoidmisega kenasti toime.

Tuvi sõnul pole abielu praegu päevakorras. «Meile meeldib kihlatud olla. Kunagi, kui oleme vanad ning aega ja raha on kuhjaga üle, siis teeme suure peo ja abiellume. Nagu Ridge ja Brooke «Vaprates ja ilusates» – rannaliival, valgete hobuste seljas,» rääkis Tuvi.

Küll tunnistas Tuvi, et loodab kahele pojale ka õeraasu ilmale tuua. «Kui ma Sami ootasin, siis algul öeldi mulle, et saan tütre. Järgmises ultrahelis selgus, et sünnib poiss. Ma natuke oleks tütart tahtnud. Võib-olla järgmine tuleb tüdruk... Olen mõelnud, et korra võiks proovida. Ma imetlen lasteriiete poodides väikeseid roosasid kleidikesi. Nii väga tahaks endale tütart, aga mitte praegu... Praegu on aeg tööd teha!» avaldas Tuvi.

Kui palju Jaan sulle nõu annab? «Tantsu teemal ta eriti kaasa ei räägi. Aga me arutame omavahel kõik läbi. Viimasel ajal on nii palju infot ja ideid, et ma olen ta vist juba surnuks rääkinud. Ta alati kuulab rahulikult ära ja heal juhul siis ütleb midagi. Hea, et ta mind vähemalt ära kuulab,» vastas Tuvi. «Jaan pani õla alla, ta andis meile laenu. Temalt sain ka julguse oma teed minna, enda koht püsti panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles