Jalgrattamaailmas moodustub aegade võimsaim meeskond!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leopard-Treki ratturid.
Leopard-Treki ratturid. Foto: SCANPIX

Leopard-Treki jalgrattameeskond kinnitas, et hooaja lõppedes pannakse RadioShackiga «leivad ühte kappi». Ametlikult lõpetab tegevuse RadioShack, sest kehtima jääb Leopard World Touri litsents ning tiimi täispikaks nimeks saab RadioShack-Nissan-Trek Professional Cycling Team.

Leopardi juhtivratturid Andy ja Fränk Schleck ning Fabian Cancellara jätkavad uues meeskonnas järgmised kaks aastat, kirjutab spordipartner.ee.

Kuigi uut täiskoosseisu pole teatatud, kuuluvad tiimi veel California tuuri võitja Chris Horner, kahekordne Tour de France’i teise koha omanik Andreas Klöden, Haimar Zubeldia, Matthew Busche, Jani Brajkovic, Nelson Oliveira, Jesse Sergent, Ben King, Robert Wagner, Jakob Fuglsang ja Daniele Bennati.

RadioShack-Nissan-Trek hakkab baseeruma Luksemburgis, mänedžeriks saab loomulikult Lance Armstrongi seitsmekordseks Touri võitjaks aidanud Johan Bruyneel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles