Tallinn International Horse Show toob publikuni uskumatud hobumehed Prantsusmaalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horse Man Team
Horse Man Team Foto: Eesti Ratsaspordi Liit

Baltikumi suurim hobu-show Tallinn International Horse Show 2011 leiab aset 7.-9. oktoobril Saku Suurhallis. Sündmuse peaesinejaks on ainulaadse hüppe-show meistrid, The Horse Man Team Prantsusmaalt.

Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Siim Nõmmoja sõnul üllatatakse tänavu publikut eelkõige silmapaistva meelelahutusprogrammiga. «Kui möödunudaastaseks uuenduseks oli uue ala, koolisõidu, sissetoomine, siis tänavuseks kirsiks tordil on kindlasti võistluste vahepealsed show’d. Kõigil kolmel päeval saab publik kaasa elada uskumatutele hobumeestele Prantsusmaalt, kes on lubanud takistussõidus hobustega mõõtu võtta ning on valmis ületama kuni 170 sentimeetri kõrgusele seatud parkuuri. Show on Lääne-Euroopas juba hulgaliselt populaarsust kogunud ning meil on suur heameel seda vaatemängu ka Eesti publikule pakkuda,» ütles Nõmmoja. Tema sõnul on meelelahutusprogrammis veel hulgaliselt üllatusi, sealhulgas ka silmapaistvaid esinejaid Eesti artistide seast.

Tallinn International Horse Show näol on tegemist aastate jooksul traditsiooniks saanud ainulaadse ratsasõuga, mis ühendab Euroopa tipptasemel ratsaspordi ja meelelahutusliku show-programmi.

Vaata The Horse Man Team Tallinna esinemise treilerit siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles