Ovetškin: see on tõeline üleriigiline tragöödia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Ovetškin
Aleksandr Ovetškin Foto: SCANPIX

Venemaal Jaroslavli lähedal kukkus täna alla reisilennuk JAK-42, mille pardal oli Jaroslavli Lokomotiivi hokimeeskond.

Pardal oli 37 hokimeeskonnaliiget ning kaheksa meeskonnaliiget, kellest jäi ellu lennuinsener Aleksandr Sizov. Õnnetuse elas üle ka 26-aastane Venemaa koondislane Aleksandr Galimov, kuid 80 protsenti tema kehapinnast on kaetud põletustega ja ta on kriitilises seisus.

NHLis Washington Capitalsi ridades mängiv Venemaa hokistaar Aleksandr Ovetškin oli pärast trenni sealsete ajakirjanikega rääkides silmanähtavalt endast väljas, kirjutab Washington Post.

Galimov oli Ovetškini hea sõber. «Mängisin lapsena temaga koos ja olime koos ka noortekoondises,» sõnas Ovetškin. «See on nii hirmuäratav ja tõeline üleriigiline tragöödia.»

Ovetškin kuulis tragöödiast hommikul trenni tulles ühelt sõbralt ning asus kiiresti infot otsima. «Läksin internetti, et näha, kas see vastab tõele või mitte. See on õudne. Ma ei oska midagi öelda,» lausus Ovetškin.

Ovetškini meeskonnakaaslane, tšehh Tomas Vokoun oli samuti šokis, kuna lennukis oli ka üks tema parimaid sõpru, lätlane Karlis Skrastinš ning seetõttu palus ta meeskonna esindajal ajakirjanikele öelda, et ei suuda meediaga vestelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles