Pere Leib ja Selver peavad pühapäeval järjekordse lahingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil heitleb Tartu Pere Leib Tallinna Selveri (punases) võistkonnaga.
Pildil heitleb Tartu Pere Leib Tallinna Selveri (punases) võistkonnaga. Foto: Sille Annuk

Võrus võrkpalli karikavõistluste Final Four’il pääses teisena finaali oodatult tiitlikaitsja Tallinna Selver.

Tallinlased alistasid hõlpsalt 3:0 Valio Võru võistkonna ning kohtuvad homme kell 15.00 finaalis Tartu Pere Leivaga.

 

«Tegelikult ei läinud kohtumine kergelt. Võrule tuleb au anda, nad võitlesid kõvasti,» sõnas Selveri nurgaründaja Kristjan Õuekallas.

«Meil olid ründajad ülitublid täna. Servi vastuvõtunumbrid olid pisikesed selle ülitugeva servi juures, aga olen rahul. Oli mängu moodi,» arutles Selveri petreener Avo Keel.

Pere Leival aga ei sujunud hoolimata võidust mäng Rakvere Aeroci vastu esialgu üldse ning see ei jäänud vastastel sugugi märkamata.

«Homme on täiesti uus päev ja mäng. Ma ei usu, et Tartu teist päeva järjest kehvasti mängiks,» mõtiskles Õuekallas ning lisas, et tema arvates on tartlased praegu tugevamad. «Meil on homme kõvasti tõestamist. Arvan, et täna nad olid juba täna mõtetetga finaalis. Eks neil lõi ärevus sisse.»

Eelmisel nädalal purustasid tartlased Selveri ootamatult lihtsalt 3:0. «Pere Leiva mäng polnud selle lähedanegi, mis Tartus. Kui nad võita tahavad, siis peavad paremini mängima kui eelmisel nädalal,» oli Keel veendunud.

Kui Pere Leiva enesekindlus lõi just päev enne tiitlivõistlust kõikuma, siis Selver on ühise keele justkui uuesti leidnud.

«Treeningud on meil suhteliselt samaks jäänud. Aga päris palju oleme omavahel rääkinud, kõige madalam seis on loodetavasti seljatatud,» mõtiskles Õuekallas. «Igaljuhul peame homme samamoodi servima nagu täna – tugevalt ja julgelt.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles