Europcar otsib Voeckleri kõrvale välismaist liidrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Voeckler koos oma pojaga.
Thomas Voeckler koos oma pojaga. Foto: SCANPIX

Hoolimata üliedukast Tour de France’ist, kus Thomas Voeckler pikalt kollast liidrisärki kandis ja Pierre Rolland parima noorratturi tiitli võitis, loodab Europcar värvata Voeckleri kõrvale väärilise partneri. Pilgud on suunatud Prantsusmaa piiridest väljapoole, kirjutab spordipartner.ee.

«Otsime liidrit,» kinnitas Europcari mänedžer Jean-René Bernaudeau. «Mitte küll nii karismaatilist ratturit nagu Voeckler, kuid meest, kes suudab meeskonda edasi viia ja oleks võimeline võitma sõite, kus tahame järgmisel hooajal särada.»

Pro Continental tiimide sekka kuuluva Europcari mänedžer usub, et meeskond väärib uuel aastal kohta World Touris, kuid lisas, et sinna pürgimine pole tema peamine siht.

«World Tour ei ole eesmärk omaette, vaid tulemuste tagajärg. Ma ei huvitu seepärast eriliselt ratturitest, kellel on palju punkte. Meil on olnud väga hea hooaega ja ma ei näe põhjust, miks me ei peaks suutma seda korrata,» rääkis Bernaudeau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles