Suur hulk mängijaid soovivad asendada lennuõnnetuses hukkunud ametivendi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hukkunute mälestuseks pandud küünlad ja lilled.
Hukkunute mälestuseks pandud küünlad ja lilled. Foto: SCANPIX

Lennukatastroofis kogu meeskonna kaotanud Jaroslavli Lokomotiiv ei kao jäähokikaardilt. Esmaspäeval algavaks hooajaks komplekteeritakse kiirkorras uus meeskond, mille peatreeneriks saab senine klubi noortemeeskonna juhendaja Pjotr Vorobjov.

Venemaa meedia andmetel on 36 meest avaldanud soovi Jaroslavlis mängida. Vajadusel on valmis oma mängijaid Jaroslavli saatma kõik KHLi meeskonnad. «Lokomotiivist saab täisväärtuslik meeskond ja treener otsustab, milliseid mängijaid ta endale soovib. Lisaks muudest klubidest tulevatele mängijatele saab ta kasutada ka Lokomotiivi enda noortemeeskonna liikmeid,» vahendab sports.ru KHLi asepresidendi Vjatšeslav Fetisssovi sõnu.


Samal ajal, kui Jaroslavalis leinatakse ja tegeletakse uue meeskonna moodustamisega, viidi eilses õnnetuses ellu jäänud Aleksandr Galimov ja lennuki pardainsener Aleksandr Sizov Jaroslavlist Moskvasse Višnevski keskusesse, mis on üle maailma kuulus just põletusohvrite raviga. Venemaa koondisse kuulunud Galomovil on 80 protsenti kehast saanud põletusi, lisaks said tõsiseid kahjustusi ka tema hingamisteed.


KHLi president Aleksandr Medvedevi sõnul tehakse aga kõik, et tulevikus sellist tragöödiat vältida. Turvalise lendamise huvides võtab liiga lennuliiklusega seotud küsimused oma kontrolli alla.
«Korraldame lennufirmade vahel väga kõrgete nõudmistega konkurssi – selle võitja hakkab vedama kõiki KHLi meeskondi,» kinnitas Medvedev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles