Tallinna Maratonil osaleb Rakvere linna jagu inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maraton ja sügisjooks
Tallinna maraton ja sügisjooks Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval antakse Tallinna kesklinnas Vabaduse väljakul start Baltikumi suurimale rahvaspordiüritusele SEB Tallinna Maratonile. Üle 17 000 inimese on otsustanud läbida maratoni, poolmaratoni või siis 10km jooksu.

SEB Pank palub kõikidel linlastel jätta pühapäeval auto koju ja tulla jala või ühistranspordiga raja äärde kaasa elama. Kellel on kindlasti vaja liikuda autoga, peaks eelnevalt tutvuma liikluspiirangutega ja soovitustega liiklejaile http://www.jooks.ee/index.php?id=26


Traditsiooniliselt annavad SEB ja Jalajälg AS auhinna sügisjooksu 10km distantsil 1223. kohal finišeerunud jooksusõbrale, auhinnaks on Nike Lunarglide+ 3 jooksutossud ja meene SEB-lt. Arvesse lähevad nii jooksu, käimise kui ka kepikõnni distantsil startinud võistlejad. 

«Arvestades osavõtjate arvu peab väljapandud auhinna võitmiseks jooksma ilmselt väga tugeva rahvasportlase tasemel. Soovime auhinnaga motiveerida kõiki tegema oma parima tulemuse SEB Tallinna Maratonil ja nautima rõõmu ühisest sportlikust liikumisest Tallinna autovabal päeval,» sõnas SEB Liisingu tegevjuht Ainar Leppänen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles