Purjutamise eest karistatud Priimägi lubas endale hooaja esimese peo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romet Priimägi (paremal) lubas endale pärast Pere Leiva karikavõitu hooaja esimese peo.
Romet Priimägi (paremal) lubas endale pärast Pere Leiva karikavõitu hooaja esimese peo. Foto: Margus Ansu

«Täna on mul selle hooaja esimene pidu,» lausus Tartu Pere Leiva temporündaja Romet Priimägi pärast Võrus peetud Eesti võrkpalli karikafinaali võidukarikast šampanjat juues.

Nii ütles mees, kes sai hooajal 2003/2004 Pere Leiva ridadesse kuuludes vägijoogi pruukimise eest trahvi ja kes vallandati tänavu veebruaris enne otsustavaid kohtumisi Pärnu meeskonnast jääknähtudega mängule tuleku pärast, kirjutab volley.ee.

Kolmandas geimis Pere Leiva eduseisul 11:10 vahetusest Martin Ruuli asemel sekkunud Priimägi peab võimaluse eest võidu sepistamisel sõna sekka öelda olema tänulik libero Rait Rikbergile, kelle soovitusel peatreener Oliver Taats 29-aastase ja 199 cm pikkuse temporündaja blokki tugevdama saatis.

«Alatest teisest geimist läks meie serv ohtlikumaks, blokk hakkas paremini pidama ja Oliver Venno panus suurenes,» märkis Priimägi. «Hooaeg on alles noor. Kaks tähtsamat tiitlit mängitakse välja kevadel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles