Lennuõnnetuses esialgu ellu jäänud Galimov suri

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Galimov
Alexander Galimov Foto: SCANPIX

Jaroslavi lennuõnnetuses esialgu ellujäänud hokimängija Aleksandr Galimov suri täna Moskvas Višnevski nimelises meditsiinikeskuses.

Interfax.ru kirjutab, et arstid võitlesid mehe elu eest viis päeva, kuid päästa teda ei õnnestunud.

«Vaatamata kõikide tänapäevaste ravivõimaluste kasutamisele ja pidevale teraapiale, ei suutnud me Galimovi elu päästa,» öeldakse haigla pressiteates. Galimovi kehal oli 90 protsendi ulatuses põletushaavu ning lisaks oli tal tugevalt kahjustatud hingamisteed. Seni olid arstid nimetanud tema seisundit stabiilselt üliraskeks.

Kolmapäeval juhtus Moskvast umbes 300 kilomeetri kaugusel asuva Jaroslavli linna lähistel lennuõnnetus, kus Jak-42 mudel kandis Jaroslavi Lokomotiivi jäähokimeeskonna liikmeid. Meeskond oli teel Valgevene pealinna Minskisse, et pidada hooaja esimene mäng.

Lennuõnnetuses jäi esialgu ellu vaid Galimov ning lennuinsener Aleksandr Sizov, viimane on endiselt raskes seisundis haiglas.

Kohe hukkus 43 inimest, Galimovi surma järel tõusis see number 44ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles