Toobal: olen uhke, et meeskond kasutas võimaluse ära ja täitis eesmärgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondise kapteni Kert Toobali sõnul täitis meeskond EMil Portugali alistades ja play-off’i jõudes enne turniiri püstitatud eesmärgi.

«Selliseid võimalusi avaneb vähe ning tunnen uhkust, et selle ära kasutasime,» ütles Toobal. «Inimesed, kes meile kaasa elama sõitsid, väärisid sellist etteastet. Fännid said korraliku elamuse, tagantjärele ka kahe esimese mängu eest.»

Eesti emotsionaalne võit Portugali üle tõi paljudele pöidlahoidjatele pisara silma. «Mind valdab samasugune kergendus nagu tervet meeskonda,» tunnistas peatreener Avo Keel. «Ennustus, et viimane mäng Portugaliga selgitab viimase edasipääseja, sai kinnitust. Mängijad on füüsiliselt paremas vormis kui kaks aastat tagasi ja seetõttu jaksasid poisid ka turniiri kolmandal päeval täisjõuga pingutada.»

Kellega 12 parema sekka jõudnud koondis kolmapäeval Karlovy Varys play-off’is vastamisi läheb, selgub täna õhtul. Võimalikke variante on hetkel kolm: Slovakkia, Bulgaaria või Poola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles