Tartus näeb korvpalli mullusest odavamalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtvaatajad mulluse BBL Cupi gfinaalkohtumisel, kus Tartu Rock võitis Vilniuse Lietuvos rytast 61:57.

ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
Pealtvaatajad mulluse BBL Cupi gfinaalkohtumisel, kus Tartu Rock võitis Vilniuse Lietuvos rytast 61:57. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Algaval hooajal näevad TÜ korvpallimeeskonna kodumängude külastajad korvpalli soodsamalt kui mullu.

Tugevamate vastastega, ja seega oodatavalt ka põnevamatele, mängudele hakkab pilet maksma 5 € (mullu 7) ja sooduspilet õpilastele ja pensionäridele 3 €. Suurema tasemevahega klubidega mängudes on pileti hind 3 € (mullu 5) ja sooduspilet 2 €.

Sel nädalal (15.-18. septembrini) osaleb Tartu Ülikooli korvpallimeeskond Liepaja Tournamendil, kus lisaks korraldajale Liepaja Lauvasele mängivad ka Pieno Zvaigzdziu (Leedu), BK Sokhumi (Gruusia), BC Severstal (Venemaa) ja BC Dnipro (Ukraina).

24.-25. septembril  selgub aga Tartus Balti liiga karikavõitja. Laupäeval 24. septembril kell 18.30 minnakse vastamisi BC Kalev/Cramoga ja kohamängudel päev hiljem kas Riia VEFi või BC Rudupisega. BBL Dorpat Hotel Cupi päevapilet on 10 eurot ning sooduspilet 6 eurot.

BBL Cupi ajaks ei koli meeskonnad nagu mullu kergejõustikuhalli, vaid kohtumised peetakse korvpallihallis.

Enne BBL Cupi tulevad müügile ka Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna hooajapiletid, millega pääseb kõikidele Tartu meeskonna hooajal 2011/2012 toimuvatele kodumängudele, sealhulgas juba ka BBL Cupile. Hooajapileti hind on sel aastal 90 eurot.  Eelmise aasta hooajapileti omanikele on hind veelgi soodsam, sest selle ettenäitamisel  lisandub soodustus -10% ehk hooajapilet maksab 81 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles