Aps kaotas miinusringis ja jäi olümpiapiletita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Aps (punases)
Eerik Aps (punases) Foto: Erakogu

Kreeka-rooma maadluse eksmaailmameister Heiki Nabi kaotas Istanbulis peetaval MMil raskekaalu avaringis tugevale armeenlasele Juri Patrikejevile. Hea võistluse tegi aga Eerik Aps, kes jõudis olümpiapiletist võidu kaugusele, paraku tuli aga miinusringis vastase paremust tunnistada.

Mullusel MMil hõbemedali võitnud Patrikejev sai Nabist jagu 3:0. Kuna Patrikejev kaotas kaheksandikfinaalis kuubalasele Mijain Nunes Lopezile, on Nabi jaoks võistlus lõppenud.

Kaalukategoorias kuni 84 kg sai avaringis vaba olnud Aps teises ringis jagu marokolasest Said Moullast ning alistas kaheksandikfinaalis leeduka Laimutis Adomaitise.

Veerandfinaalis pidi Aps tunnistama mullusel MMil 5. koha saanud poolaka Damian Janikowski paremust.

Aps jätkas võistlust miinusringis, olles võidu kaugusel Londoni olümpiapiletist, paraku tuli tal tunnistada venelase Alan Hugajevi paremust ning seega jäi olümpiapilet praegu napilt saamata. Sellegipoolest tegi Aps hea võistluse, jäädes jagama 7. kohta.

Olümpiakohta on võimalik püüda ka järgmisel aastal kvalifikatsiooniturniiridel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles