Šmiguni hooldetiim hoiab end olümpiavormis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi tütar Victoria-Kris kaalus seekord tippsuusatamise üles. Siiski pole võimatu, et Vancouveri OMil saab ta juba ema võistlustele pealtvaatajana kaasa elada.
Kristina Šmigun-Vähi tütar Victoria-Kris kaalus seekord tippsuusatamise üles. Siiski pole võimatu, et Vancouveri OMil saab ta juba ema võistlustele pealtvaatajana kaasa elada. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Tänavusest suusahooajast loobunud Kristina Šmiguni hooldetiim ootab ootusärevalt vastust - kas Vancouveris starditakse või mitte, kirjutab Õhtuleht.

«Suusahooldajate Raul Seema ja Oleg Ragiloga olen kogu aeg ühenduses. Jälgin, et nad rooste ei läheks,»avaldas tiimipealik Kristjan-Thor Vähi, kes kogu seltskonnaga kontakti hoiab.



«Doktor Mihkel Mardna ja psühholoog Mare Pork suhtlevad Kristinaga pidevalt,» lisab Vähi.

Mardna on Kristinaga rääkinud üldistest asjadest, ka naasmisest: «Kristinal on kõik eeldused uuesti medalite eest heidelda, kuid ta peab ise otsustama, kas tasub kogu vaeva uuesti üle elada.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles