Tartu saadab ameeriklase koju

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarrid Famous Tartu lennujaamas.
Jarrid Famous Tartu lennujaamas. Foto: Margus Ansu

Tartu korvpallimeeskonna peatreener Indrek Visnapuu sõnul saavad nad katseajaga meeskonnas olnud ameeriklase Jarrid Famousi koju. «Ta ei tugevda meid sellisel määral, et oleks mõtet teda siia jätta,» sõnas peatreener.

Kuigi Famousi teenete loobumisest räägiti juba nädal tagasi, sai Visnapuu jaoks pilt selgeks pärast täna lõppenud kontrollturniiri Liepajas. Enne eeloleval nädalavahetusel Tartus toimuvat Balti liiga karikaturniiri loodetakse korvi alla leida juba uus mängumees.

«Valik on tegelikult üsna kesine. Enamus mängijaid, keda pakutakse on suure ääre ja keskmängija vahepealsed pallurid. Meie vajama aga konkreetselt keskmängijat,» rääkis Visnapuu.

Liepaja turniiri lõppes aga Tartu jaoks positiivses toonis, kui neil õnnestus alistada Venemaa tugevuselt teise liiga klubi Tšerepovetsi Severstal 83.79.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles