Mengel jäi kahe sekundiga pronksist ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mengel
Lauri Mengel Foto: Silver Gutmann

Valitsev Eesti meister Lauri Mengel osales Türgis Istanbulis Karate 1 Premier League’i võistlusel, kus saavutas raskekaalus (+84 kg) 5. koha.

Karate 1 Premier League’i näol on tegemist täiesti uue võistlussarjaga, mis on sisuliselt nagu karate maailmaliiga, kus jagatakse ranking’u punkte, mille põhjal koostatakse maailma edetabel. Istanbulis oli alles sarja teine etapp, esimene osavõistlus peeti jaanuaris Pariisis.

Mengel alistas avaringis 8:0 süürlase Zaher Alsaedahmadi, kuid kaotas seejärel 0:3 hilisemale võitjale, Prantsusmaa esinumbrile Ibrahim Gary’le.

Pronksimatšile pääses Mengel vastase vigastuse tõttu ilma tatamil käimata, kuid jäi võitluses kolmanda koha eest kahjuks alla Prantsusmaa karatekale Nadir Benaissale, kuigi oli võidule väga lähedal. Tulemuseks seega 5. koht. «Olin pronksis kinni, kaks sekundit enne lõppu juhtisin 2:0, aga nende kahe sekundiga kaotasin 3. koha ja ilusa medali,» nentis Mengel. «Aga see ei morjenda mind, sain hea kogemuse ja tasemel meestega mitu matši teha.»

Mengel teenis Istanbulist 51 punkti (osalemine annab ühe punkti, iga võit kümme punkti ning 5. koht 40 punkti).

Järgmine Karate 1 etapp peetakse novembris Salzburgis ning Mengel loodab ka seal võistelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles