Leok: viies koht oli tegelikult ju käeulatuses

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti meeskond koosseisus Tanel Leok, Priit Rätsep ja Gert Krestinov saavutasid Prantsusmaal sõidetud Rahvuste Krossil kümnenda koha.

Järjekordse võidu võttis USA meeskond, teise koha sai Prantsusmaa ja kolmas oli Austraalia.

«Teises sõidus andis tunda, et pole palju trenni saanud teha, ei jõudnud lihtsalt. Viies koht oli ju tegelikult käeulatuses, sõitsime kõik seal koos. Tiimi tulemus on ka hea, oleks ise teises sõidus parem olnud ja Gert ning Priit poleks kukkunud, oleks mõned kohad kõrgemal olemine ka reaalne olnud,» sõnas Tanel Leok.

«Olen rahul, esimene sõit oli hea, võrride arvestuses olin kuues. Teises sõidus olin vahepeal üsna kõrgel, kuid siis kukkusin ja tagapiduri heebel läks katki. Tõusin püsti ja panin edasi, kuid sõidu lõpuosas sai kütus otsa ja hüppe peal suri tsikkel välja. Panin korralikult üle lenksu pikali, õnneks jäin ise terveks. Ilmselt läksin kukkumise ajal põlvega vastu paagi korki ja lõin selle lahti ning kütust voolas sealt välja. Kokkuvõttes saan rahule jääda selle tulemusega ja eks järgmine aasta Lommelis paneme veel kõvemini,» lisas Priit Rätsep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles