Eesti MMA-võitleja sõlmis lepingu maineka USA klubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alik Tseiko (paremal) võitlemas Deniss Smoldarjoviga.
Alik Tseiko (paremal) võitlemas Deniss Smoldarjoviga. Foto: MMA Raju

Sportlik vabavõitleja ja 2009. aasta Eesti meister kreeka-rooma maadluses Alik Tseiko sõlmis lepingu maailma ühe suurema võitlusspordi klubiga American Top Team. USAs tegutseva klubi sportlased võistlevad maailma suurimates MMA-võitluse organisatsioondies nagu UFC ja Bellator.

«Viibisin kaks nädalat American Top Teamis laagris, tempo ja treeningute intensiivsus oli isegi minu jaoks üle ootuste raske. Iga päev toimus viis trenni kestvusega 1,5 tundi ning ülejäänud aeg kulus taastumisele,» rääkis Tseiko. «Lendasin sinna oma oskusi lihvima ja kuna jätsin neile hea mulje, sõlmiti minuga leping. Tulevikus on plaanis teha USAs uus treeninglaager ja kindlasti kasutada võimalust nende alt võistlemiseks.»

«Alik on üks Eesti andekamaid ja lootustandvamaid sportlikke vabavõitlejaid, kelle peamine tugevus on tema väga pikk kogemus maadlusmatil,» kirjeldas Tseiko tausta MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Seni on ta võistelnud nii Soome liigades kui ka Eestis MMA Rajul ja leping American Top Teamiga avab talle uksed suurtesse liigadesse. Aliku järgmine matš toimub 22. oktoobril Tartus, praegu oleme talle otsimas väärilist vastast.»

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolme olümpiaala – poksi, maadlust ja judot – ning teisi kahevõitlusalasid. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles