Venemaa tennisekaunitar aitab inimestel kaalu langetada

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Andres Kalvik
Copy
Anna Kurnikova.
Anna Kurnikova. Foto: SCANPIX

Endine tipptennisist Anna Kurnikova peab jätkuvalt lugu tervislikest eluviisidest ja on lahkelt nõus oma teadmisi ka avalikult jagama.

Sarmikas venelanna astub üles homme NBC ja Citytv-s algavas sarjas «Suurim Kaotaja», kus ülekaalulised inimesed selgitavad omavahel suurima kaalulangetaja.

«Inimesed küsivad minult, kuidas ma saan olla seotud rasvunud inimestega. Kuid mind on kogu aeg kritiseritud: «Ta on liiga ilus. Ta pole piisavalt hea. Ta polnud hea sportlane.» Kuuluda maailmas omal alal esikümnesse, on midagi erilist. See näitab, et olen midagi õigesti teinud. Arvan, et sulle meeldiks kuuluda maailma kümne parema ajakirjaniku hulka. See polekski nii paha,» rääkis Kournikova.

30-aastane Kurnikova meenutas oma karmi lapsepõlve. «Tulin N.Liidust väga tagasihoidliku taustaga. Just seetõttu mõistan sarjas osalejaid paremini. Inimesed vaatavad üksteist, olgu see siis kaalu või välimuse pärast ning kujundavad eelarvamust,» ütles Kurnikova.

Tagasi üles