Nädalavahetusel selgub Tartus Balti liiga karikavõitja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BBL Cup 2010 finaalkohtumine Tartu Rock`i (valgetes särkides) ja Vilniuse Lietuvos rytase (puna-mustades särkides) vahel. Mängu võitis Tartu Rock tulemusega 61:57.
BBL Cup 2010 finaalkohtumine Tartu Rock`i (valgetes särkides) ja Vilniuse Lietuvos rytase (puna-mustades särkides) vahel. Mängu võitis Tartu Rock tulemusega 61:57. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Teist aastat järjest saab Tartus näha Balti liiga karikaturniiri, mis sel hooajal kannab nime BBL Dorpat Hotel Cup.

Turniiril pannakse pall mängu laupäeval, 24. septembril kell 18.30 ning siis on vastamisi vanad sõbrad Tartu Ülikool ja BC Kalev/Cramo.

Lisaks kahele Eesti meeskonnale võtavad turniirist osa ka valitsev Läti meister Riia VEF ning mullune Leedu pronksimeeskond BC Rudupis. Need meeskonnad lähevad omavahel vastamisi laupäeva õhtul kell 21.00.

Kaotajad saavad kokku kolmanda-neljanda koha mängus pühapäeval kell 17.10 ning karikavõitja selgub finaalis, mis algab kell 19.45. Mängudest teeb ülekande ka Viasat Sport Baltic.

Turniiri päevapilet maksab 10€ ning sooduspilet õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele on 6€.

Enne turniiri avamängu võtavad üksteiselt iga-aastast korvpallimõõtu ka Tartu Ülikooli ja BC Kalev/Cramo fännklubid. Ka siin tõotab tulla põnev heitlus. Mullu said sarnases kohtumises suure võidu TÜ/Rocki fännid. Seega on Kalev/CRamo fännid tänavu eeldatavasti väga kättemaksuhimulised. Fännide kohtumine on pealtvaatajaile tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles