Jaroslavli lennukatastroofi ainus ellujäänu pääseb kahe nädala pärast koju

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukirusud Jaroslavli lennujaama lähedal.
Lennukirusud Jaroslavli lennujaama lähedal. Foto: SCANPIX

Jaroslavli lennukatastroofis ainsana ellu jäänud lennuinsener Aleksandr Sizov pääseb arstide sõnul ilmselt kahe nädala pärast kodusele ravile.

«Tänu intensiivravi osakonna spetsialistide jõupingutustele on patsient kriitilisest seisundist toodud keskmisesse seisundisse. Ta on teadvusel, vaimult tugev ja vastab arstide küsimustele. Loodame, et tema elu pole enam ohus,» kommenteeris Sklifosovski haigla direktor Anzor Khubutja.

«Ta vajab veel kahte operatsiooni, kuid kahe nädala pärast peaks ta kodusele ravile pääsema,» arvas Khubutja, kelle sõnul on Sizov võimeline ka ametikohale naasma.

7. septembril kukkus Jaroslavli lennuvälja lähistel alla Jak-42 lennuk, mis vedas hooaja esimesele mängule sõitnud Jaroslavli Lokomotiivi jäähokimeeskonda. Alguses jäi lisaks Sizovile ellu ka venelasest jäähokimängija Aleksandr Galimov, kuid 12. septembril ta suri. Kokku nõudis lennuõnnetus 44 inimelu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles