FC Flora loodab täna Iisraelis teha vigade parandust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora ja Iisraeli klubi Hapoel Be'er Sheva kohtumine Meistrite liigas.
Flora ja Iisraeli klubi Hapoel Be'er Sheva kohtumine Meistrite liigas. Foto: Tairo Lutter

Peale möödunud nädala kindlat 1:4 allajäämist UEFA Meistrite liiga esimese eelringi avamängus Iisraeli viiekordsele meistrile Hapoel Beer-Shevale asub FC Flora täna kell 20:00 korduskohtumises võõrsil uuesti platsile.

Meeskonna peatreener Jürgen Henn tõdes, et ilmselgelt saab olema väga raske mäng nagu seda oli ka Tallinnas. «Mõistagi on meie eesmärgiks näidata paremat mängu, seda nii mänguliselt kui ka tulemuslikus mõttes. Esimese mängu tulemus oli meie jaoks ilmselge pettumus. Vastane mängis väga efektiivselt ning meie ei suutnud oma võimalusi ära kasutada. Neli väravat on kahtlemata liiga palju ja see näitab, et peame vaeva nägema,» vahendab FC Flora koduleht Henni juttu. 

Meeskonna teine peatreener Arno Pijpers tõi samuti välja, et me ei mänginud avakohtumises oma potentsiaali välja. «Me mängisime väga tugeva vastase vastu, kuid mängisime kindlasti alla oma võimete. Liiga palju tuli sisse individuaalseid eksimusi ja ma arvan, et ka see oli üks eelmise mängu tulemuse põhjuseid,» selgitas ta. 

Meeskonna kaptenilt Gert Kams muretseb veidike seal valitsevate kuumade ilmaolude üle: «Me oleme kaks päeva saanud siin sellega harjuda. Kindlasti pole see kerge, aga peame sellega toime tulema. Iga mäng algab 0:0 pealt ja tahame oma paremat mängu näidata,» lausus Kams.

FC Flora ja Hapoel Beer-Sheva vaheline korduskohtumine mängitakse Turneri Staadionil, mis mahutab 16 000 pealtvaatajat ning vastaste sõnul on oodata täismaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles