Hargreaves: ManU kohtles mind nagu katsejänest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owen Hargreaves on jätnud vigastused selja taha ja tegi Manchester City särgis eduka debüüdi.
Owen Hargreaves on jätnud vigastused selja taha ja tegi Manchester City särgis eduka debüüdi. Foto: SCANPIX

Pikalt vigastuspausilt edukalt naasnud ja Manchester City jalgpalliklubi ridades eduka debüüdi teinud Owen Hargreaves saatis krõbedaid sõnu oma endise tööandja Manchester Unitedi suunas.

ManU ridades oli Hargreavesi karjäär küllaltki õnnetu, kuna tugeva pitseri vajutasid sellele mitmed vigastused. Asi lõppes sellega, et kevadel otsustas ManU, et inglase teeneid pole neil enam vaja, kirjutab The Guardian.

Nüüd teatas poolkaitsja, et ManUs raviti teda valesti ja tehti mitmeid eksimusi, mis pani tema karjääri tõsisesse ohtu. Kõige selle taustal kartis Hargreaves, et tal ei õnnestu enam kunagi jalgpalli mängida.

«Ma olin nendes raviprotseduurides nagu katsejänes,» leidis Hargreaves, kes lisas, et tema põlvevigastusele pandi vale diagnoos ning selle tulemusena oli tal vahepeal tunne, et tema põlv oli nagu klaasist.

Veel lisas poolkaitsja, et eelmise aasta novembris väljakule naastes ei olnud ta just parimas seisus. ManU peatreener Alex Ferguson valis ta mäletatavasti kohtumiseks Wolverhampton Wanderersiga koosseisu ja kõik see lõppes uue traumaga. Hargreavesi sõnul oli ta enne kohtumist klubile teada andnud, et ta pole eelmisest vigastusest veel täielikult taastunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles