Võistlustel kukkunud Venemaa laskesuusataja sai raskelt vigastada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Tšerezov
Ivan Tšerezov Foto: SCANPIX

Kolmekordne maailmameister Ivan Tšerezov sai Ufaas peetud Venemaa suvebiatloni meistrivõistlustel kukkudes raskelt vigastada.

Õnnetus juhtus 20 km rullsuusasõidus, kui Tšerezov oli just läbinud lasketiiru ja lähenes 15 km tähiseni, vahendab Sport-Ekspress treener Valeri Polhovski sõnu.

«Vanja ütles, et ta ei mõista, kuidas see juhtus,» sõnas Polhovski.

Tšerezovile anti kohapeal esmaabi ning toimetati siis haiglasse, kus tal diagnoositi mõlema pahkluu ning sääreluu murd. Täna viidi Tšerezov Moskvasse, kus teda tõenäoliselt esmaspäeval opereeritakse.

Arstide sõnul on tegemist raskete vigastustega ning paranemine võib võtta kuni kuus kuud. Pärast operatsiooni pannakse jalad 8-10 nädalaks kipsi, täies mahus treeningutega võib Torino olümpiahõbe aga alustada kõige varasemalt jaanuari lõpus.

See tähendab, et 30-aastane Tšerezov on sunnitud vähemalt suurema osa hooajast vahele jätma, võimalik, et ta ei saagi algaval hooajal võistelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles