Ristluslaeval uisutav Ilja Glebov igatseb Lasnamäe paneelmaju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Sergejeva - Ilja Glebov Vancouveri olümpial.
Maria Sergejeva - Ilja Glebov Vancouveri olümpial. Foto: AFScanpix

Iluuisutaja Jelena Glebova vanem vend Ilja Glebov on küll tippspordist taandunud, aga lemmikalale pole ta selga keeranud – Glebov uisutab nüüd reisilaeval Adventure of Seas.

Veel mullu koos Maria Sergejevaga Vancouveri olümpial paarissõidus osalenud Glebov läks pärast maailmameistrivõistlusi partnerist lahku, uut paarilist tal aga leida ei õnnestunud ja Glebov läks hoopis kaitseväkke. Kevadel sai ta ettepaneku tulla uisutama jääsõusse ja 25. juunist ongi ta töötanud reisilaeval Adventure of Seas, kirjutab Õhtuleht.

«Suvel kruiisib laev Lõuna-Euroopas – Hispaanias, Itaalias ja Prantsusmaal –, novembris läheb Kariibi mere saartele,» rääkis Glebov.

Glebov tunnistas, et on hakanud koduigatsust tundma. «Isegi vaatamata sellele, et armastan reisida ja mulle meeldivad palmid, tunnen puudust Lasnamäe paneelmajadest ja koduõhust. Nii hea tunda, kui tead, et sind ootavad kaugel kodus sugulased ja sõbrad,» avaldas Glebov, kes Eestisse tuleb alles veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles