Treier: jätsin võimaluse kasutamata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Treier pärast finišit Eesti boksis.
Grete Treier pärast finišit Eesti boksis. Foto: Andres Kalvik

Kopenhaagenis jätkuva jalgratta maanteesõidu MMi grupisõidus 30. koha saanud Grete Treieril oli hea võimalus oluliselt parem tulemus välja sõita. Eesti parim naisrattur püsis 900 m enne finišit lõpusirge alguses grupi eesotsas ning pääses järgnenud kahest kukkumisest.

«Hoidsin end tuulevarju, sest tavaliselt kipun liiga vara nina välja pistma,» selgitas Treier. «Nüüd jäin aga liiga kaua passima ning konkurendid möödusid minust vasakult ja paremalt. Kahju, jätsin võimaluse kasutamata.»

Samas ei osanud Treier öelda, milliseks tulemuseks ta taktikaliselt õigesti tegutsedes võimeline olnuks. «Ettevalmistus hooajaks jäi seljaoperatsiooni tõttu lünklikuks, sprindiharjutusi pole üldse saanud teha. Seda arvestades ei peaks ma nördinud olema,» ütles Treier.

MMil debüteerinud Liisi Ristil oli hea võimalus saada Treieri kõrval teiseks Eesti naiseks, kes suurvõistluse grupisõidu lõpetab, kuid paraku kogunes tal eelviimasel ringil liidritele liiga palju kaotuseminuteid ja kohtunikud käskisid tal boksi keerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles