Narva Trans pidi pärast suurepärast algust Sarajevo klubi paremust tunnistama

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Narva Trans - Željezničar
JK Narva Trans - Željezničar Foto: Raul Mee

Täna jätkus Narva Transi teekond Euroopa liigas, kui esimese ringi korduskohtumises mängiti Sarajevo FK Željeznicar. Kuna esimene mäng kodus kaotati 0:2, oli täna vaja kindlat võitu, kuid mäng kaotati 1:3.

Trans alustas tänast mängu suurepäraselt, kui mängu viiendal minutil saatis Dmitri Prošin umbes 25 meetri pealt palli tugeva löögiga latti, kust pall tagasi välja põrkas. Kahe kaitsja vastu suutis jätkuolukorras Viktor Plotnikov peaga löögile saada ning pall maandus väravas. Väravat tähistas Plotnikov vägevalt, visates mitu saltot.

Sellel hetkel vajas Trans vaid ühte väravat, et viia mäng lisaajale. Kahjuks ei kestnud Transi pidu liiga pikalt ning 25. minutil viigistas Dženan Zajmovic mänguseisu 1:1 peale. Värav sündis pärast tõelist segadust Transi kaitseliinis. Narva meeskonna mängijad vaidlesid peale väravat kohtunikuga, kuna Artur Kontenko püüdis palli kinni ise väravas sees seistes, kuid pall oli temast eemale välja sirutatud.

Seejärel suutis Kontenko neli minutit hiljem eksida nurgalöögi olukorras, kui hindas palli lendu valesti ja ei ulatanud rusikaga pallini. Sulejman Krpic lükkas peaga palli tühja väravasse ning vaid loetud minutitega oli Transi seis muutunud tõeliselt keeruliseks. Rohkem Trans skoori teha ei suutnudki, hoopis Krpic lisas 82. minutil veel ühe värava ja nii võitis Željeznicar kohtumise 3:1

Kahe mängu kokkuvõttes kaotas Narva Trans 1:5 FK Željeznicarile ning sellega sai lõpu ka Transi euroteekond sellel hooajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles