Andekas tulipea, kes põletas enda järel kõik sillad

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Santino Ferrucci saab veel ühe võimaluse või mängis ta oma šansi tippsõitjaks kerkida maha?
Kas Santino Ferrucci saab veel ühe võimaluse või mängis ta oma šansi tippsõitjaks kerkida maha? Foto: Santino Ferrucci/Twitter

Suur tulevik vormel 1 sarjas, au, kuulsus, võimalus kihutada tipptasemel... ja unistuse lävepakul seistes libiseb kõik käest. See on kibe hetk, mida on aastate jooksul pidanud üle elama kümned ja kümned noored vormelisõitjad. Kuid mitte ükski neist pole oma tulevikku ise läbi kriipsutanud nii silmapaistval moel nagu noor ameeriklane Santino Ferrucci.

Kuidas nullida üheainsa nädalavahetusega oma unistus kunagi vormel 1 sarjas kihutada? See on tegelikult väga lihtne. Sest milline tiim tahaks palgata sõitjat, kes surub oma meeskonnakaaslase nädalavahetuse jooksul mitu korda rajalt välja, rammib teda meelega pärast ruudulipu langemist rehvijahutusringil ning tagatipuks teeb vormeliroolis istudes selfisid? Kõlab täiesti mõistusevastaselt, ent just nii Tridenti võistkonda kuuluv – või õigemini nüüdseks juba kuulunud – Ferrucci kaks nädalat tagasi Silverstone’is tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles