Medalita jäänud epeenaiskond katsetas uut ankrunaist, MM-tiitel üllatajale (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti epeenaiskond (Julia Beljajeva, Irina Embrich, Katrina Lehis, Kristina Kuusk) kaotas Hiinas Wuxis peetaval MMil veerandfinaalis lisaajal USAle 23:24 ning tiitlit ei kaitse. Siiski andis Eesti justkui sümboolselt üle teatepulga, sest USA alistas finaalis Lõuna-Korea lisaajal 18:17 ning tuli maailmameistriks.

Eesti naiskond teenis lõpuks kuuenda koha. Esmalt alistati Poola 43:33, seejuures kasutati senise ankrunaise Irina Embrichi asemel matši lõpetajana Katrina Lehist. Embrich jäi eemale ka järgmisest kohtumisest Prantsusmaaga, kui neile jäädi alla 40:45.

KAHEKSANDIKFINAAL:

Et Wuxis peetakse võistkonnavõistlus kahel päeval, pidid eestlannad teisipäeval pidama vaid ühe matši. Teise asetusega tiitlikaitsja pääses otse 16 parema sekka ning alistas Jaapani 43:32. Võistlustules oli kogu nelik.

Beljajeva kaotas küll esimese minimatši 1:3, kuid seejärel Embrich seadis jalule viigi 6:6 ning Lehis viis Eesti ette 12:9. Otsustava vahe tegi sisse eelviimasena rajal käinud Beljajeva, kes suurendas tiitlikaitsjate edu 30:26 pealt 35:27-le.

Ülejäänud kaheksandikfinaalides sai Hiina 45:34 jagu Kanadast, Saksamaa 42:36 Itaaliast, Lõuna-Korea 36:30 Rumeeniast, Prantsusmaa 45:23 Ungarist, Venemaa 40:21 Hispaaniast, Poola 45:37 Ukrainast ja USA 45:30 Hongkongist.

Kaheksandikfinaali statistika
Kaheksandikfinaali statistika Foto: FIE

POOLFINAAL: 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles