Roma klubi direktor: Alissoni müük ei tähenda, et meil pole suuri ambitsioone

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisson Roma meeskonna särgis
Alisson Roma meeskonna särgis Foto: Tim Goode / PA Wire/PA Images

Sellel nädalal purustas Liverpool Alissoni ostmisega rekordi, kui brasiillasest sai läbi aegade kõige kallim väravavaht. Roma klubi totajad olid löödud meeskonna juhtide otsusest müüa maha andekas väravavaht.

Roma meeskonna direktor Monchi andis mõista, et müügi taga ei ole puuduv ambitsioon või mõni muu säärane põhjus. «Kui meeskonnale tehakse niivõrd oluline pakkumine, siis alati me kaalume ja vaatame võimalikud variandid läbi,» vahendab BBC Monchi sõnu.

«Alissoni müümine ei tähenda, et meie klubil poleks suuri ambitsioone. Minu jaoks on ambitsioon see, kui me teeme õiget asja pärast olukorra analüüsimist ja kõige läbi mõtlemist,» rääkis Monchi. Roma meeskond teenis Alissoni müügiga 70 miljonit eurot.

«Ma mõistan, et toetajad on pahased. Tahan neile lihtsalt öelda, et töötame selle nimel, et kokku panna senisest tugevam meeskond. Mõned toetajad ei uskunud, et me suudame meeskonda tuua Javier Pastore ja Justin Kluveidi, aga siin nad on. Alissoni müük oli muidugi toetajate jaoks keeruline, aga samas toome me juurde palju häid mängijaid,» lisas Monchi.

Lõpetuseks andis Monchi mõista, et tema idee on pikas perspektiivis panna kokku tõeliselt tugev meeskond. Kuigi meeskonda toodi Pastore ja Kluveit, on nüüdseks meeskonnast lahkunud kaks tõeliselt olulist mängijat, kellest üks oli Alisson ning teine keskpoolkaitsja  Radja Nainggolan, kes müüdi maha Itaalia klubi AC Milanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles