Kalju võitis kindlalt Transi ning jätkab liiga liidrina

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga on tagasi pikalt pausilt ning ebaõnnestunud euromängude järel on tippklubidel aeg pöörata uuesti pilk koduliigale. 19 vooru kohtumises läksid vastamisi Narva Trans ja Nõmme Kalju. Kuigi mäng kulges küllaltki võrdselt, suutsid Kalju mängijad olukordi paremini realiseerida ning nii võitis Kalju mängu 3:0. 

Mängu tipphetked:

Intervjuu Artur Kotenkoga:

Intervjuu Igor Subbotiniga:

Enne mängu:

Trans ja Kalju on tänavu vastamisi olnud kahel korral. Viimati, 27. aprillil oli Kalju Hiiul parem 5:2, kuid 10. märtsil viigistati Ida-Virumaal 2:2. Kalju läks suvepausile tabelijuhina, edestades Florat kahe ja Levadiat nelja punktiga. Ent Flora alustas vooru võiduga Viljandi Tuleviku üle ja tõusis vähemalt ajutiselt ise liidriks, ka Levadial on võimalik Paidega mängides vahet vähendada. Trans võib aga võidu korral jätkata isegi medalitest unistamist, sest Levadiast jäädakse vooru eel maha vaid kuue punktiga.

Kalju abitreener Sergei Terehhov: «Oleme peamiselt keskendunud Euroopa liiga mängudele, kuid Narvas mängida on alati raske ning peame suutma oma võimalused realiseerida, et koduses liigas mitte punkte kaotada.»

Kalju väravavaht Pavel Londak: «Narva kodus on väga ohtlik vastane, liidripositsiooni säilitamiseks vajame kindlasti kolme punkti.»

Mängu kohtunik Juri Frischer, keda abistavad Silver Kõiv ning Veiko Mõtsnik. Neljas kohtunik on Kristo Külljastinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles