Maailmas enim teeniv jalgpallur: Venemaal on trenn nagu teater

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Eto'o
Samuel Eto'o Foto: SCANPIX

Sel suvel Itaalia tippklubi Milano Interi särgi Venemaa kõrgliiga meeskonna Mahhatškala Anži oma vastu vahetanud ründaja Samuel Eto’o tunnistas, et ta on tehtud valikuga rahul.

«Ma olen rahul, et otsustasin Anžiga liituda. Siiski ei osanud ma arvata, et kunagi sellises kohas jalgpalli mängin,» rääkis Eto’o Gazzetta dello Spordile.

«Siin on päris naljakas mängida ja treeningud on nagu teater. Kõigil välismängijatel on oma tõlk kaasas ja treeneri näpunäidete järel kargavad kuus või seitse tõlki oma klientide juurde ja hakkavad kuuldut edasi andma. Ma ei ole midagi sellist kunagi näinud. See naljakas, kuid samas ka huvitav,» lisas Eto’o.

Anži peatreeneriks on Venemaa kodakondsust omav Gadži Gadžiev. Lisaks Kamerunist pärit Eto’le ja Venemaa kodakondsetele mängijatele kuuluvad Anži ridadesse veel pallureid Brasiiliast, Senegalist, Marokost, Tšehhist, Ungarist, Gruusiast ja Usbekistanist.

Eto’st sai suvel Anžiga liitudes teatavasti maailmas enim tasustatud jalgpallur. Eto’o teenib ühe hooaja eest umbes 20 miljonit eurot puhtalt kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles