Kalju võitis 16-aastase noormängija väravast Euroopa liiga eelringis Islandi klubi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kohtus Nõmme Kalju Euroopa liiga esimese eelringi korduskohtumises Islandi klubi Sjarnaniga. Mäng lõppes Kalju 1:0 võiduga, mis siiski edasipääsu Eesti klubile ei taganud. 

Kaljul oli vaja täna korda saata pisike ime, kuna võõrsil kaotati Islandi klubile mäng kindlalt 0:3. Sel korral alustas 1455 pealtvaataja ees peetud mängu Kalju tunduvalt paremini ning kohe alguses sai Trevor Elhi ohtlikult peaga löögile, kuid pall lendas mööda. Seejärel oli Kaljul veel mitu võimalust, aga poolaeg lõppes siiski 0:0 viigiga. 

Teisel poolajal jätkas Kalju surumist, kuid pealelöögid lendasid suurel määral üle värava. Maximiliano Ugge oli üks Kalju aktiivsemaid mängijaid, paraku suutis tasemel olla ka Sjarnani väravavaht Haraldur Björnsson. Kalju surve kandis vilja alles 88. minutil, kui vaid seitse minutit varem platsile tulnud 16-aastane Alex Matthias Tamm viis kalju 1:0 juhtima. 

Vaatamata neljale lisaminutile ning meeletule Kalju survele lõppes mäng seisuga 1:0, mis tähendas, et kokkuvõttes läheb teise ringi edasi Islandi klubi seisuga 3:1. Sellega lõppes selleks korraks Kalju teekond Euroopa liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles