Itaalia peatreener mängust Serbiaga: fännidega probleeme ei tule

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märatsevad Serbia fännid Itaalia ja Serbia eelmisel omavahelisel kohtumisel.
Märatsevad Serbia fännid Itaalia ja Serbia eelmisel omavahelisel kohtumisel. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise peatreener Cesare Prandelli sõnas, et nad ei karda reedese EM-valikkohtumise eel Serbiaga võimalikku vaenulikku ohkkonda staadionil. Samas ei soovinud ta tulemuse üle spekuleerida.

Itaalia on juba endale koha järgmise suve EM-finaalturniiril taganud, kuid Serbia jahib koduväljakul kindlasti võitu, kuna see kindlustaks neile alagrupis teise koha ning kustutaks Eesti lootused, kirjutab Eurosport.

Mäletatavasti katkestati Itaalia ja Serbia eelmine omavaheline kohtumine, kuna serblastest fännid hakkasid staadionil märatsema ja muutusid seeläbi ka mängijatele ohtlikeks.

«Meil ei ole seoses Belgradis toimuva kohtumisega mingeid hirme. Nende fännidega ei tule mingeid probleeme,» sõnas Prandelli. «Serbia vajab võitu ja meie oleme juba edasipääsu taganud. Tulemuse üle ei maksa spekuleerida, kuid ma ootan head mängu.»

Kuigi Itaalia on endale juba alagrupis esikoha taganud, siis reedeseks kohtumiseks kutsus Prandelli meeskonda kõik parimad mängijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles