Hart liitus Manchester City treeningutega. Guardiola: proovime lahenduse leida

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart.
Joe Hart. Foto: ANDREW COULDRIDGE / Action Images via Reuters

Manchester City peatreener Josep Guardiola andis mõista, et soovib pikka aega klubi esiväravavahi rolli täitnud Joe Harti nukrale saagale lahendust leida.

Hart viibis viimased paar hooaega laenulepingu alusel Torinos ja West Ham Unitedis, kuid 31-aastane puurilukk naasis tagasi Manchesteri klubi treeningutele, sest tema praegune leping viiekordse Inglismaa meistriga lõppeb peagi algava hooaja järel.

Hart on pärast kõike Guardiola silmis endiselt professionaal. «Joe on meie mängija. Ma tean, et see pole tema jaoks kerge,» sõnas hispaanlasest peatreener BBC vahendusel. «Me proovime lahenduse leida,» märkis Guardiola, kelle sõnul on klubi vajadusel valmis ka kogenud väravavahiga jätkama.

Eelmisel hooajal sai Hart Inglismaa kõrgliigas West Hami eest kirja 19 mängu, kuid seljataguse suutis inglane puhtana hoida vaid neljas kohtumises. West Ham lõpetas liigahooaja 13. kohal. Sellel suvel on uue peatreeneriga West Ham teinud mitmeid märkimisväärseid täiendusi, ent Harti värbamisest nad huvitatud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles