Video: Venemaa koondise peatreener sai Putinilt väärika kingituse (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KALININGRAD, RUSSIA
KALININGRAD, RUSSIA Foto: Alexei Nikolsky / Alexei Nikolsky/POOL/TASS

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Stanislav Tšertšessov kohtus täna Kaliningradis Venemaa presidendi Vladimir Putiniga. Venemaa koondise loots kasutas ka juhust ning küsis autogrammi. 

Tšertšessov viibib Kaliningradis Putini isiklikul kutsel, sest seal toimub kehakultuuri ja spordinõukogu ning tänavuse jalgpalli MMi korralduskomitee seirekomisjoni ühisistung.

Tšertšessov kutsuti sinna Venemaa koondise kohta aru andma, ent Kremli pressisekretär Dmitri Peskov rõhutas, et nõupidamisel arutatakse lisaks jalgpalli MMi tulemustele ja koondise esitusele ka MMi pärandi kontseptsiooni elluviimist.

Venemaa jõudis MMil veerandfinaali, kaotades penaltiseerias 3:4 Horvaatiale. Putin paistis tolle kohtumisega siiski rahule jäävat, sest helistas Tšertšessovile pärast mängu. «Ta ütles, mida platsil näitasime, oli suurepärane. Vastasin talle, et oleme pettunud,» sõnas treener.

«Ma ei oska öelda, kas hüppasime üle oma peade või mitte. Valmistusime, töötasime maksimaalselt iga pisiasja kallal. Maailmajagude karikaturniir aitas kõvasti paljusid detaile lahata. Jumal tänatud, kõigi pingutus andis tulemuse,» rääkis Tšertšessov. «Usun, et Venemaa inimesed ei hakanud meid mitte üksnes taas usaldama, vaid ka armastama. Terve kodumaa armastab meid!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles