Baruto: käin vahel abikaasaga tennist mängimas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson ehk Baruto abikaasa Jelenaga.
Kaido Höövelson ehk Baruto abikaasa Jelenaga. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Eesti sumomaadleja Kaido Höövelson ehk Baruto käis eelmisel nädalal koos abikaasa Jelenaga Tokyos peetud tenniseturniiril kaasa elamas Eesti parimale naistennisistile Kaia Kanepile.

Barutol jäi nägemata Kanepi võit maailma esireketi Caroline Wozniacki üle, küll aga istus ta tribüünil veerandfinaalmatši ajal, kui eestlanna pidi tunnistama poolatari Agnieszka Radwanska paremust. «Ega alati ei saa võita, keegi peab ju ka kaotama, aga Kaia mängis hästi,» rääkis viimati kaks aastat tagasi Kanepi mängu vaatamas käinud Baruto Postimehele. «Eks ikka ole uhke näha oma kaasmaalast nii kõrgel tasemel mängimas. Väga ilus mäng oli ja minu arvates suurem osa pealtvaatajatest elas Kaiale kaasa.»

Baruto avaldas, et võtab aeg-ajalt ka ise reketi käte. «Mul abikaasa ka mängib tennist, me käime vahel niisama toksimas,» lausus ta. «Mina, selline nagu ma olen, pole suurem jooksja ja reketiga vehkija seal platsil, aga see on huvitav vaheldus.»

Baruto lisas naeru lagistades, et Kanepiga koos ta tenniseväljakule veel sattunud ei ole. «Ma ei taha hakata nii suurt sportlast segama, küll me kunagi pensionipõlves mängime,» naeris ta.

Kanepi rääkis eelmisel nädalal pärast Wozniacki alistamist rahvusvahelisele meediale, et käis kahel korral Baruto maadlust vaatamas ning see pakkus talle tänavuse aasta suurima elamuse, Baruto aga tunnistas, et tema sai eestlaste kohalolekust lisajõudu. «Kindlasti annab see jõudu juurde. Eks ma enne matši ikka mõtlesin, et kindlasti ei tohi töövigu teha,» muigas ta. «Muidugi, kui matš juba algab, kaovad kõik mõtted peast.»

 

Pikemat lugu Barutost saab lugeda homsest Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles