Viimast hooaega alustav Treier allkirjastas Itaalia naiskonnaga lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Treieri treenerist abikaasa Edgari saadab Eesti parima naisratturi suudlusega Kopenhaageni MMi grupisõidu starti.
Grete Treieri treenerist abikaasa Edgari saadab Eesti parima naisratturi suudlusega Kopenhaageni MMi grupisõidu starti. Foto: Andres Kalvik

Eesti parim naisrattur Grete Treier pikendas eile õhtul lepingut Itaalia klubiga Michele Fanini. «Olen seal mitu aastat sõitnud ja tegemist on tuttava seltskonnaga,» põhjendas Treier.

Detsembris 34-aastaseks saav kahe lapse ema Treier kinnitas, et uus hooaeg jääb talle tipptasemel viimaseks. Sportlasteele loodab ta ilusa punkti panna Londoni olümpial. «Järgmise aasta peale pole ma veel tõsiselt mõtlema hakanud, kuid ilmselt lähen veebruaris Itaaliasse,» ütles ta. «Michela Fanini juhid ütlesid, et palkavad vähem leegionäre kui tänavu, kuid minu suur soov oleks, et naiskonda kuuluks veel üks tugev rattur, et kogu pinge minu õlul ei lasuks.»

Treieri sõnul toob uus kontraht ka kopsakama teenistuse. «Palk pole märkimisväärne ja seda ei anna võrrelda meesratturite omadega. Pigem saab selle eest poes süüa osta,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles