Keita selgitas, miks eelistas Liverpooli Müncheni Bayernile ja Barcelonale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naby Keita koos Liverpooli legendi Steven Gerrardiga.
Naby Keita koos Liverpooli legendi Steven Gerrardiga. Foto: Liverpool FC

Liverpooli poolkaitsja Naby Keita tunnistas, et lükkas Liverpooliga liitudes tagasi Barcelona ja Müncheni Bayerni pakkumised.

Juba eelmisel suvel sai selgeks, et Leipzigi poolkaitsja Keita liitub 55 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest Liverpooliga, ent klausliga, et vähemalt ühe hooaja mängib ta veel Saksamaal. Alates eelmise hooaja lõpust on Keita aga täieõiguslik Liverpooli mängija.

«Jah, need meeskonnad soovisid mind endale,» vastas Keita küsimusele, kas kuulujutud Barcelona ja Bayerni huvist vastavad tõele. «Minu otsuses mängis suurt osa treener. Tema sõnad andsid mulle enesekindlust siia tulema.»

Samuti mängis suurt rolli Keita Liverpooliga liitumise puhul Sadio Mane. «Ta on minu jaoks kui vend. Mängisime Salzburgis üheksa kuud koos ning oleme väga head sõbrad. Ta ütles mulle, et Liverpool on suurepärane klubi ning siin on tohutult potentsiaali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles