Ferrari president on sunnitud tervislikel põhjustel meeskonna juurest lahkuma (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Marchionne
Sergio Marchionne Foto: Rebecca Cook / Reuters

Ferrari president Sergio Marchionne on meeskonna juurest lahkumas ning Ferrari valmistub hooaja siseselt kiireks sunnitud muudatuseks.

Marchionne pidi loobuma oma kohast Ferrari meeskonnas 2018. aasta lõpus, kuid kuna itaallase tervis halvenes ootamatult pärast hiljuti tehtud õlaoperatsiooni, siis on Ferrari sunnitud tegema olulise muudatuse oodatust varem.

Sel nädalavahetusel peab meeskond erakorralise koosoleku, kus arutatakse läbi kõik võimalikud kandidaadid tähtsale ametikohale. Väidetavalt on Ferrari soovimas uueks direktoriks Louis Carey Camillerit.

Marchionne roll vormel  1 sarjas on olnud märkimisväärne – ta ei ole mitte ainult hoidnud Ferrari ametlikku meeskonda tipus, vaid on sarja juurde toonud ka uusi võistkondi. Näiteks liitus tänu temale Alfa Romeo meeskond, keda teatakse sponsornime Sauberi  järgi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles