Kangerti meeskonnakaaslane võitis tugeva lõpuga Tour de France'i mägise etapi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TOPSHOT - Spain's Omar Fraile celebrates a she crosses the finish line to win the 14th stage of the 105th edition of the Tour de France cycling race, between Saint-Paul-Trois-Chateaux and Mende on July 21, 2018. / AFP PHOTO / Jeff PACHOUD / ALTERNATIVE CROP
TOPSHOT - Spain's Omar Fraile celebrates a she crosses the finish line to win the 14th stage of the 105th edition of the Tour de France cycling race, between Saint-Paul-Trois-Chateaux and Mende on July 21, 2018. / AFP PHOTO / Jeff PACHOUD / ALTERNATIVE CROP Foto: JEFF PACHOUD / AFP

Täna peeti Tour de France’i 14. Etapp, mis oli 188 kilomeetrit pikk ning toimus taas mägisematel teedel. Võitjana väljus tänasest sõidust Tanel Kangerti meeskonnakaaslane Astanast, Omar Fraile.

Etapi viimast tõusu asus esimesna võtma Jasper Stuyven, kelle edu jälitajate ees oli üks minut ja 40 sekundit. Seejärel kadus aga Stuyveni hoog ning jälitajad Fraile ja Julian Alaphilippe jõudsid kilomeeter enne etapi lõppu pikalt juhtinud belglasele järgi.

Fraile võitis etapi Alaphilippe ees, kolmandaks tuli lõpus kustunud Stuyven, kes kaotas võitjale kuus sekundit. Neljadna lõpetas tänase etapi Peter Sagan, kes kaotas Fraile’ile 12 sekundit. Kangert lõpetas tänase etapi 45. Kohal, kaotusega 19.04.

Üldarvestuses juhib velotuuri endiselt Geraint Thomas, kelle edu meeskonnakaaslase Chris Froome ees on üks minut ning 39 sekundit. Üldarvestuses jätkab Kangert 18. Kohal, kaotades Tour’i liidrile 21 minutit ja 36 sekundit.

Homme sõidetakse Tour de France'i 15. etapp, mille pikkuseks on 181 kilomeetrit ning mis kulgeb mägedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles